05 mars 2022

Den lilla men naggande goda stunden är frid och fröjd?

Vaknar upp till en kall men bestämd lördag med ett par minusgrader, när jag tittade på temperaturmätaren för en stund sedan visade den på 7 plusgrader vilket inte är så konstigt? Solen börjar raskt stiga upp och dominera himlen men det bästa utav allt är att den lilla snön som finns kvar börjar försvinna vilket är positivt. Frugans och min andra covid omgång är numera stabiliserad, men jag retar frun med att säga att jag är multisjuk det vill säga både med covid och ländryggs problematiken eller hur säger hon. 

Egentligen skulle min tonårsdotter till ett ridhus några mil utanför stan nu på förmiddagen, men hon har så pass ont i halsen att hon fick boka av dagens häst äventyr. Hon har även haft covid 2 gånger innan, men ingenting säger nu att hon inte kan få det en tredje gång? Började dagen med en stabil frukost med äggmackor yoghurt kaffe såklart med juice och dylikt därtill, sedan gick jag ut med jycken Dino knappt en halvtimmas promenad men det räckte för att leverera det kan brukar göra så långt var allt frid och fröjd. Annars idag blir naturligtvis kurerar locket på men även att tillreda gösfilén https://gosfiske.wordpress.com/gosfakta/ med räckor citronsås och potatis, det får bli våran lördagsmiddag med ett par glas vitt vin därtill.

Frid och fröjd i godisriket?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...