08 mars 2022

Känna sig fit for fight inför nästa rond?

Denna morgon var i kallaste laget våran jycke Dino väckte mig redan klockan fyra i morse han ville ut och pinka, sagt och gjort det blev som han ville. Ibland så blir det sådär att han vill ut i en okristlig tid, då är det allt bara att stiga upp ur sin varma säng och liksom bara gilla läget hur jävligt det nu kan vara? Tidiga mornar har jag personligen inga som helst problem med, men min fru hon hatar alla tidiga mornar alla dagar i veckan så det blir jag som får äran att bära hundhuvudet i 9 av 10 fall men det bjuder jag såklart på som allting annat. Min läkningsprocess angående min ländrygg och min covid går åt rätt håll, men jag tänker ändå vara hemma hela veckan ut för att på så sätt ladda upp dom tomma batterierna inför nästa veckas drabbningar. 

Hur det än är så måste man lära sig lyssna på kroppens signaler och handla ut ifrån dessa, man lär sig av sina misstag då man har gått iväg för tidigt och trott att man var fit for fight? Vilket så aldrig var fallet? Idag påpekade hustrun att det är internationella kvinnodagen https://unric.org/sv/internationella-kvinnodagen-en-oversikt/, en bra dag till att uppmärksamma och försvara alla kvinnors rätt till jämställdhet till likavärde till rättigheter och kvinnofrid och så vidare. I min upplysta synvinkel borde sådana frågor vara självklara på 2000- talet men så är det inte, än styr gubbmaffian med järnhand som dom alltid har gjort och är livrädda för att kvinnorna än dag skall platta till gubbmaffians kritstrecksrandiga kostymer till oigenkännlighet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...