03 mars 2022

Hur länge orkar man med och lite till?

Det blev varken pyttipanna eller soppa till lunchen idag inga pannkakor heller fastän det är torsdag, istället blev det resterna av gårdagens kycklings taco som frugan och tonårsdottern käkade igår. Själv åt jag något helt annat tror att det var potatisgratäng och kassler eller hur det nu var? Vet åtminstone om att det inte blev några rester kvar från min portion. Tonårsdottern pluggar vidare idag med ett matteprov med nån spanska grej hon hade på lut https://historiesajten.se/handelser2.asp?id=20. Om ett par timmar åker frugan och hämtar henne, sen får hon slänga i sig nåt lättare tilltugg för att sedan bege sig till stallet för ytterligare en av dessa otaliga ridlektioner. 

Kvällsmat blir det först efter klockan 19 då hon kommer hem dessutom är det shl hockey som skall tittas på. Hög dramatik på alla plan liksom. Fortfarande marscherar dom ryska trupperna och tar för sig allt vad dom ser och lite till, frågan man ställer sig är hur länge Ukraina orkar hålla emot innan Nato styrkorna anländer till deras försvar? Säkert en tidsfråga som så mycket annat i vårt liv? Sedan kanske man kan undra varför Ryssland gör som dom gör, vad har dom för anledning syfte och orsak? Tja kanske kan man aldrig någonsin förstå en rysk människas agerande åtminstone inte i det här fallet?

Hur länge skall jag behöva vänta?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...