16 mars 2022

Nästa steg känns som nästa evolution i bästa fall?

Tänk egentligen på hur mycket vi har i kolan ni vet kolan okej? Kolan är som ni vet huvudknoppen där det i bästa fall växer hår på eller mittbenor i sämsta fall? Även pallet som också är ett användbart ord i vissa kretsar. Statistiskt sätt använder vi bara typ cirka 25% av vår hjärnkapacitet https://voyz.se/voyz-nyheter/10-satt-att-hoja-din-hjarnkapacitet/, resten vete fan vart dom är troligtvis aktiveras dom när vi mot förmodan når nästa steg i vår tvivelaktiga evolution? ? Vilket i dagsläget kan dröja allt ifrån i morgon till 1 miljon år framåt, titta bara på gubben i Ryssland som startar krig när alla andra normal funtade vill ha en bestående fred?

Typ ingen vet vad inte ens skapligt begåvade lilla jag vet vad människans nästa steg blir i evolutionen än så länge är det bara skruvade spekulationer? Det känns som att vi nyss bröt oss krampaktigt loss ifrån stenåldersmänniskorna typ som igår senast i förrgår? Dessvärre är fortfarande majoriteten av oss män i det här fallet kvar på ruta 1, och vägrar acceptera att mänskligheten faktiskt är begåvade med två kön? Stackars dessa insnöade män i det här fallet som är för evigt fast i sitt stenålderstänk?

Känns som istiden kommer?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...