11 mars 2022

Hela tiden uppgraderas livet på gott och ont?

Jag tänker bara på hur mycket som har förändrats bara under mitt livs första halva, för jag tänker bli minst 120 bara så ni vet? Tekniken möjligheterna förutsättningarna livsstilen i stort sätt allt förnyas och moderniseras, nytt sätt att både tänka tycka och handla. Livsformer förändras förädlas förbättras och till slut uppgraderas förvisso på gott och ont. Ibland följer inte vissa människor med i den här snabba utvecklingen utan, förblir kvar där på ruta 1 där dom förblir om dom nu tillåter någon förändring. Oftast blir dom oförmögna att gå vidare utan hjälp, från nära och kära eller vem det nu kan vara?

På nåt sätt kommer den gruppen alltid i kläm, mellan det gamla förlegade och framtidens dilemmor som att hamna mellan två generations stolar. Om jag ser till mig själv så är jag född mitt i den där spännande nymoderna eran, ett utvecklande avsnitt som fortsätter att expandera för tid och evigt. Det finns inga hinder för fortsatt forskning och utveckling, https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Utbildning-och-forskning/Forskning-och-utveckling/Forskning-och-utveckling-internationellt-/det är bara vi själva som sätter käppar i hjulet? Det som var modernt igår är knappast det idag, utvecklingen går hela tiden framåt men frågan är om mänskligheten gör det?

Hela tiden i fokus?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...