02 mars 2022

En bra dag med du eller jag?

Vädret fortsätter att vara nåt sorts opolitiskt mellanting mellan ett vinterslut och en vår början? För mig spelar inte vädret någon roll för tillfälligt eftersom jag ligger i sjuksängen med covid? I vanliga fall betyder bra väder en bra dag och tvärtom? Som alltid är sånt där som rysk roulette https://great.com/sv-se/rysk-roulette/, man vet aldrig vad som kommer ut ur pipan? I stort sätt kan det bli hur som helst? Har man tur så kan det komma positiva saker ur det hela, men då skall man ha en jävla tur?

Vinden börjar så smått på att tillta den börjar liksom hårdna. Sedan kan man alltid diskutera om det är beroende av klimatförändringarna, eller vad det nu kan vara? I dagsläget kan varken du eller jag svara på det endast spekulera i all vår oändlighet? Troligtvis ligger det såklart en viss sanning i påståendet, eller så vill vi bara ha vackert väder alla dagar i veckan? För oss eviga sommarbarn har vi precis vaknat upp ur vår permafrost och insett att det är nu som allting börjar eller?

En bra dag fastnar vågen på nån siffra?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...