04 mars 2022

Det här året vill man bara glömma för andra gången?

Äntligen fredag messade tonårsdottern mig nyligen ett sorts stort krystat glädjesprång levereras i mobil form? Okey helt klart den bästa dagen i veckan åtminstone sett i mina ögon, sedan vet jag om att måndagar också vara schyssta men kanske inte så ofta? Min egna rehabilitering med mitt andra covid fortskrider i maklig takt peppar peppar. Men problemet för närvarande är min ländrygg som lever sitt eget smärtsamma liv https://davidaston.se/symtom/ont/, herregud det här tar visst längre tid än vad jag först trodde? Efter helgen måste jag uppsöka läkarvården. Frugan är fortsatt covid sjuk även hon för andra gången men ändå jobbar hon hemifrån idag fram till lunch? Fördelen är att hon kan jobba det hon orkar och förmår.

Jycken som jag redan har varit ute med någon timma trots jobbiga ryggbesvär rusar in tonårsdotterns rum och upp i hennes säng. Svansen viftar hysteriskt fram och åter, han blir verkligen glad över att se henne hon har precis kommit hem. Tonårsdottern är minst lika glad hon men hon har läxor att göra hela helgen, det gör ingen för hon är sjukt målinriktad och medveten att det är det här året som hon måste prestera och leverera.

Andra gången gillt?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...