03 mars 2022

I dagsläget tänker jag bara finnas här och nu?

Dagen fortsätter att gå framåt min nån dag gamla covid diagnos är som den är, problemet för närvarande är min sjukt onda rygg som spökar från och till. Dessutom är min 85 åriga svärmor på stridshumör hon tjatar hela tiden om varför tar ni inte med mig till skyddsrummet https://www.krisinformation.se/artiklar/skyddsrum---sa-funkar-det? Det blir min frus uppgift att lugna henne, att berätta för henne att Ryssland för stunden inte alls är intresserat av Sverige åtminstone inte i dagsläget? Herregud jag vill leva för dagen här och nu, sedan får jag ta ställning till hur jag skall agera vidare när det spända läget i vår närhet stramas åt ytterligare. Eftersom jag inte kan vistas ute så tittar jag ut genom fönstret på det vackra vädret som fortfarande håller på plussidan, annars är här i min omkrets tyst som i graven av en eller annan orsak. 

Vårt samhälle måste såklart rulla på som vanligt hur jobbigt det nu kan vara i dagsläget. Men vid minsta negativa signal rubbas ordningen och andra direktiv tas i bruk, vilket jag för guds skull tror aldrig kommer att inträffa men man vet aldrig säkert? Frugan jobbar fortfarande hemifrån men hon dras dessutom med en långvarig förkylning som inte är covid relaterad, men allt handlar inte om covid vilket man lätt kan tro? Om någon timma blir det lunch i vårt resident vad det blir har jag inte den blekaste aning om? Det kan bli alltifrån soppa till pyttipanna det beror i viss mån på frugans dagsform?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...