04 mars 2022

Man kan alltid hoppas på att ondskan planas ut?

I dag fredag tänker visst solen lysa på i all sin evighet verkar det som inte mig emot? Har det väl börjat lysa så håller det på kan man hoppas på i morse var det 6 grader kallt. Lotten föll på mig angående jycken Dinos morgonpromenad typiskt man drar alltid nitlotten. Men inte idag då jag dras med ett ländryggs problem som inte är utav den här världen ont som fan. Det hela känns som ändå som en stor konspiration https://fof.se/artikel/2021/7/sa-kanner-du-igen-en-konspirationsteori/? Men i morse slapp jag till frugans förtret. Hahaha i kärlekens värld handlar det mesta om att ge och ta? Men trots allt tänker jag gå ett ärevarv runt kvarteret med jycken efter lunch, bara för att känna hur ryggen funkar men även håller?

Det verkar vara ett klassiskt vårväder hittills en helt okej start på dagen den allra bästa liksom. På ett sätt så älskar jag den här årstiden där allt börjar vakna upp, saker som väntas på att eventuellt bli gjorda om och när? Sommartiden när den väl kommer kan man lagra i minnesbanken och plocka fram vissa utvalda delar vid behov. Konstaterar att både jag och frugan ligger sjuka i covid, samt att jag måste i väg till läkaren med ryggen men inte förens jag har blivit friskförklarad från coviden. När allt det här är över kan man bocka av det här eländet och gå vidare. Naturligtvis gnager kriget vidare om hur allt det här skall sluta? Men enligt Putin själv så går allt planenligt vad han nu menar med det? Ganska kryptiskt men även oroväckande i mina öron.

Hoppas på vår bilder?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...