06 mars 2022

Som alltid fångar jag nuets ögonblick?

Orkade faktiskt sitta uppe en knappt stund på altan, passade då på att låta solens blekvarma strålar fånga min sargade kropp. Ryggen är den del av kroppen som för närvarande skriker utav ohejdad smärta. Envisheten https://utforskasinnet.se/vad-ar-skillnaden-mellan-envishet-och-bestamdhet/ är dock mitt andra namn den som bär mig vidare. Så underbart skönt i solen, men problemet är att jag inte kan vara uppe långa stunder speciellt inte röra mig normalt. Men ändå gick jag ut med jycken Dino i över en timma på eftermiddagen. Det gäller som alltid att fånga nuet i ögonblicket, känna dess jungfruliga kraft strila genom händelsen. Bara det är värt att leva för jag lovar. Tonårsdottern hoppade ridningen även idag, då hon inte heller känner sig 100 procent frisk.

Nu gäller det att hålla sig inom hemmets fyra väggar och göra det bästa utav situationen även att bli frisk ifrån min andra covid, kanske köra några lättare ryggövningar från och med i morgon. Tänker ta tillfället i akt att vara hemma även hela nästa vecka. Till middag blev det fläskkotletter en stabil söndagsklassiker. Återstoden av kvällen tja det tänker jag bara chilla fram till läggningen.

Tillfället i akt att hålla käften?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...