05 mars 2022

Ärligt talat så ler jag alla dagar i veckan?

Tonårsdottern fortsätter plikttroget med sina målinriktade läxarbeten eller rättare sagt hon jobbar ändan av sig, med dom uppgifterna som lärarna skickar till henne nu under helgen? Råkar hon inte få några uppgifter så mailar hon lärarna pang på rödbetan bara. På den punkten är hon tuffare än vad man tror, killerinstinkten har hon efter mig jag liksom hon hatar att förlora vem minns tvåan tja jag bara undrar? Har du käkat taggtråd till frukost eller så, brukar jag säga till henne när hon är i sitt essä hon ler snett men vet vad jag menar?

Ansiktsdragen påminner mig om en pitbulls eviga kampvilja. Då blänger hon på mig som om jag vore dum i huvudet, det är jag förvisso alla dagar i veckan enligt henne förutom då när jag ger henne pengar då är jag såklart världens bästa pappa? Men oftast älskar vi varandra villkorslöst min tonårsdotter och jag. En högst naturlig frontalkrock mellan osaliga hormoner https://www.umo.se/kroppen/puberteten/att-komma-i-puberteten/ och oskrivna lagar. Ärligt talat så gillar både hon och jag skolan respektive kneget däri mår vi nog som allra bäst.

Alla dagar i veckan har vi kul?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...