25 juli 2020

hundhjärta.

Bild 6: Verket "hundhjärta",av bildskaparen G.zero-T.


Är en bekräftelse,på att jag har gått i från en icke hundälskare.Till en 100 %-ig hundälskare.Allt inom en tidsrymd,på ett par decennier.Min jycke,har blivit som en del av mig.En kär vän,som inte viker en tumnagel från min sida.Från skepsis,till begeistring.Lyckan blev gjord.Förr i tiden,var jag endast kattälskare.Gillade lite klös i tillvaron.Älskade,deras frihets inställning.Onekligen trevliga djur.

Men åren gick,och katterna blev gamla skröpliga och dog platt fall.En del blev galna,några hittade nya bovärdar.Lätt hänt,när man som vi bodde mitt på landet.Har haft allt ifrån undulater,dvärghamster,kaniner till nu mera hund.En mindre djurpark? Min hund som är en bedårande jycke,lystrar till namnet Dino.Det lustiga i sammanhanget är att,det går en klasskompis i dotterns klass som även den lystrar till namnet Dino.Ganska lustigt faktiskt.

Våran jycke,Dino fyllde nyligen 2 bast.Eftersom han är helgalen i falukorv.Så fick han,såklart en falukorvstårta med 2 tända ljus i.Skojar du,att jycken blev glad.Det skulle jag med ha blivit.Garanterat.Idag,blev vi inbjudna till grillfest hos goda polare.På tal om nåt annat.I morgon åker dotterns polare hem till götet igen,efter en ruschig vecka i närkemyllans metropol.Yiihaaaa.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...