31 juli 2020

Bild & Ord: Livets dans.

Bild 17: Verket "Livets dans", av bildskaparen G.zero-T.

Symboliserar min egen balansgång. En gång, som sällan har varit varken rak eller krokig. Snarlikt kräftgången. En sorts gång, någonstans ungefär. I mitten av gränslandet, för det optimala. En balansakt, för att hitta den. Svårflirtade harmonin, i mitt levande. Ibland står korthuset, pall för stormarna. Ibland inte? En takpanna lossnar, för att snabbt ersättas av en annan.

Mitt inre rum, har dock stärkts betydligt. Av alla dom många. Interna stormar, som har raset genom decennierna. Den ene, mer jävligare än den andra. Tittar man riktigt nog, med förstoringsglaset. Kan man se, om man vill? Förstås att det börjar krackelera, lite här och där i sömmarna. 

Men än så länge, kan man kitta igen. Dom inåtgående skadorna. Gå vidare, i sitt utstakade liv. Och hoppas på, att morgondagen? Inte regnar, på något vis. På tal om att hoppas? Så föreslog frugan just, att vi skulle ha. En intern, skaldjursfrossa i afton.

Precis, vad jag hoppades på. Klart vi ska! Halleluja ,vad nice.Skaldjur vin och sång. Är min paroll. Frugan, har en bra egenskap? För hon kan läsa av, mina inre tankar? Dom bra, alltså! Dom dåliga, förlåter hon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...