26 juli 2020

Ord & Bild: i samtalstider.

Bild 10: Verket "i samtalstider", av bildskaparen G.zero-T.

Handlar bland, annat om relationer. Bra eller dåliga? Ofta och sällan. Från lösa förbindelser. Till hårdkokta ägg. Hur man hanterar. Vårdar och skapar sådana. Hur man bibehåller. Förnyar, och förstärker sådana. I min konstnärs värld. Är just relationer, ack så viktiga. Ett ständigt, givande och tagande.

Både, för att ge. Och ta inspiration .Dels för att stilla. Mitt, egna bekräftelsebehov. Är nog, som vilken kreativ skapare som helst? Min kreativitet handlar inte. Om att bli någon, Picasso eller så. Utan bara förmedla. En het inlevelsekänsla, här och nu.

Har nog alltid varit. Om jag tänker efter? Som tänker till? En som vill skapa någonting unikt. Utifrån min syn, på det hela .Att köra en, egen tolknings variant. Som inte liknar, någonting annat? Kan tyckas svårt? Men är man som jag? Full av förnybar energi. Att åstadkomma. Små under på marginalen. Då är det inga, som helst problem. Att göra både, det ena och det andra. Många bollar i luften.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...