28 juli 2020

Bild & Ord: i dunklet av magins kittel.

Bild 13: Verket "i dunklet av magins kittel",  av G.zero-T.


Illustrerar troligtvis, min syn på olika uppkomster.Må dom än vara? I teorin. Kommer vi säkert, från samma gen? Oavsett, om vi vill det eller ej. I praktiken, berättar säkert vetenskapen den sanningen. Dom andra. Har säkert andra, sanningar och påståenden? Min egen uppkomst, är således klarlagt. Och utstakad, fram tills döddagar. Från vaggan, till graven. Är som en autobahn.

Där man forsar fram. Från punkt, A till punkt B .Med olika stopp. Lite här och var. Dop, bröllop och begravningar. Kära nära relationer Till olika graders, barntillverkning och diverse karriärer. Människans uppkomst? Kan man fortfarande, diskutera om? Typ, vem kom först ägget eller hönan?  Vi har lärt oss allt? Om Adam och Eva, och hela den historiken.
Tja, vi har en liknande. Genuppsättning, som schimpanserna. Men det betyder inte. Att vi släkt med dom? Vi har även liknande. Organuppsättningar, som grisarna. Naturligtvis, är vi inte släkt med dom? Kanske vissa, i vår omgivning är det? Alltså, riktiga grisar.
Jag älskar John Bauers. Trolska fantasimystik. Kan verkligen, leva mig in i den. Hela min barndom, har delvis handlat om. Att fantasin har varit en, stor betydande del i verkligheten. Utan att det, har gått överstyr. Ibland har verkligheten, varit överjobbig. Då kan jag referera. Till John Bauers, drömliknande tillvaro .Utan den magin Hade jag inte varit, den jag är idag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...