27 juli 2020

Dagsbagatellen: En måndags kråka med rymdtankar?

Måndagsmorgon! Man vaknar upp som en kråka,som varit på galej.Det har jag inte alls varit.Vad än folk påstår? Nu känns det mer,som månlandningen på tvn 1969.Nu har man landat på riktigt? Eller trampar man,vatten i fågelbadet? Vad det egentligen på riktigt,eller var det på fejk? Hoppas bluffen,kommer upp till ytan?

Tror fortfarande,att det är ingen som riktigt vet.Världens största masspsykos,ever.Alla gick på det? Kanske inte morfar? Han brukade aldrig,tro på nåt förrns han kunde ta på det.Kanske är jag likadan,i så fall en komplimang.Alla blev blåsta,utom dom där gökarna som regisserade spektaklet.

13 månader,sedan senaste semestern.Knappt jag kommer ihåg den? Ungefär som i lumpen,då man kom ihåg det roliga.Kanske åldersrelaterat? Vad vet jag?Kanske förträngning i hjärnbalken.Kan så vara? Men allt är väl dokumenterat,som tur är.Utan dokumentation,är vi som fiskar på land.Ganska sålda.Ungefär som han,som sålde grisen men tappade pengarna.Snacka om,blåst på konfekten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....