23 juli 2020

Dagsbagatellen: Det sunda förnuftets inverkan.

Funderar lite,kring ämnet det sunda förnuftet? Hur man förhåller sig till det? Hur man använder,det sunda förnuftet så att säga.Inte det logiska,utan endast det sunda förnuftet okej! Man undrar varför inte våra makthavare,också använder sig av det sunda förnuftet? Kanske har det med intelligent att göra? Hade våra förfäder aporna,logik? Tja,jag tvivlar.Har det att göra med ekonomi,religion ömma tår eller vad? Frågor säkert,som vi aldrig någonsin kommer få svar på?

Kanske är det så,att det är skillnader.Emellan vanligt fotfolk och makthavare.Självklart är det så! Men det sunda förnuftet,borde väl ändå vara den gemensamma nämnaren? Men det är,det dessvärre inte.Skilda världar liksom.Det kanske händer,när en makthavare har fått nog av vanstyre.Som den kanske,går ner till fotfolkets nivå.Frivilligt eller ej.läs mig rätt...som den återfår det sunda förnuftet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...