23 juli 2020

Dagsbagatellen: När olika allvetande, nördar konverserar.

Att prata om sjukdomar,sägs vara sjukt känsligt värre? Jag har lärt mig att,aldrig inleda en konversation med sjukdomar.Hur djävla eländigt allt är,och så vidare...bla bla bla! Rena rama pensionärsvarningen.

För rätt som det är,så bräcker eventuellt samtalspartnern.Med att säga att,jag har minsann haft.Än värre sjukdom,än vad du någonsin har ägt.Då börjar det plötsligt,hetta till i pannan.Och ett litet varigt,internt krig är under uppblossande.Sånt vill man ju,såklart undvika.Så gott det går.

Sjukdomar politik fruntimmer ekonomi och religion.Försöker jag i mångt och mycket,i det längsta förtränga? Man kan ju alltid tala om annat när det blåser snålt,väder sex relationer blomarrangemang och partnerbyte.Hahaha,det skulle sett ut det.Frugan skulle mörda mig,på stående fot.Lite känslig,kan jag tycka.

Sport och främst då,fotboll är ett annat känsligt ämne att prata om.Speciellt vilken klubb man håller på.Själv kommer jag från mellansverige,då håller man såklart på en speciell klubb.Så är det liksom bara!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...