24 juli 2020

Dagsbagatellen: I väntan på den, bästa dagen ever!

Äntligen,kan jag sätta mig ner och slappna av? En del förtjänar det.Skapligt skönt! Efter en hel djävla gårdag av påtvingat jobb.Käkat lite finfrukost med ägg sill name it och allt det andra.Barnen vill ha,brunch hamburgarna till frulle! Semester special edition.Vad gör man inte,för dom små liven.

Våran favvos ikon har varit här igen.Igår kom den räddande ängeln,av mitt kött och blod.Styrt upp vissa saker i datorn,till det bättre.Utan min favvo son blir det inte mycket gjort här? Åtminstone inte,inom vissa nördområden.Alla är dock inte födda till datafreak,allra minst jag? Men det var jag,som lärde upp honom.Har jag till mitt försvar.En bonusgrej.

Vad jag är född till då,det tänker jag inte alls berätta.Utan det får ni gissa? Faktiskt lite som 10,000 kronorsfrågan på 60-talet? Resultatet,kommer säkert att förvåna er en smula.Kanske inte vad ni hade förväntat er? Nu blir det till, att coola ned sig i morgonsolen.Invänta,stunden som gör oss reda att göra den här dagen.Till den bästa ever.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...