23 juli 2020

Dagsbagatellen: En överlevande fågel fenix.

Hahaha...min kära fru,tycker att jag lider av olika manier.Det får stå för henne.Ok,va bra då...tycker jag! Nää,inte alls bra anser frugan.Jag kan hålla med henne om att,jag går väldans mycket all in i något när jag väl börjar.Det kan mycket väl vara en sorts groove mani,fast i en väldigt kreativ och positiv form.

Den gränsen,kan oftast vara ytterst hårfin.Som ett hårfint pubishår.Så himla hårfin,att man ibland periodvis faller igen helt och hållet.Som ett ihåligt masknät.Men är man som fågeln Fenix,så kommer man alltid tillbaka.På ett eller annat sätt.

Nu för tiden,finns det så himla mycket olika benämningar.På olika saker,att det bannemig inte är lätt att hålla isär dom.Till och med lekmän,kan ha svårt att hitta rätt ibland.Som en desorienterad orienterare.

Om man nu,skulle vara typ en hobby doktor och ställa sin egen diagnos.Så skulle den,troligtvis se ut så här: Ta en magnecyl och gå hem,blir det värre så får du höra av dig.Typ så.Vänliga hälsningar Doktor Död.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...