27 juli 2020

Ord & Bild: bortom överstigna hinder.

Bild 11: Verket "bortom överstigna hinder", av bildskaparen G.zero-T.

Handlar om, att ha ryggen fri. När det blåser snålt. Rätt som det är. Kan man hamna i någonting? Man inte alls kan greppa? Eller förutse? Det är lätt hänt. Om man inte är beredd? Känner polare. Som aldrig, hade ryggen fri .Då åkte dom dit. Så det bara, sjöng om det.

Idag har jag gjort ett hästjobb. Med min altan .Efter dryga 3 timmar. Så hade jag äntligen, oljat klart min altan. Nu på kvällskvisten. Även ställt tillbaks, alla pinaler på deras rätta platser. Hemligheten, med en bra oljad altan? Är både ett bra, grund och förarbetet.

Ett digert jobb. Som kräver sin man. Frugan, även hon är med i matchen. Hon gör allt. Det där, som inte jag gör. Teamwork. Det är det, som allt handlar om. Tillsammans är vi, en stark enhet.

Dottern, hon ville ha kebab med pommes frites. Inga problem. Klart att hon, skall ha kebab. Tro fan det. För närvarande, sitter jag i min baden. Med lite vin, och njuter. Till fullo, av mitt digra jobb. Det gäller att ta allt. Vid dess rätta rätt tidpunkt. Och det gjorde vi också. Resultatet blev, som sagt bedårande. Som en, tiopoängare i simhopp? Inget snack om den saken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...