23 juli 2020

Dagsbagatellen: Torsdagen i mitt minne.

23 Juli...och sommaren,har kommit för att stanna? Maybe? Just nu rasar den trista tristessen i mina domäner.En rastlöshets dunder,klang och jubel föreställning av den bästa sorten.Sitter faktiskt som klistrad,i min baden baden på första parkett.

Min dotter och hennes polare sitter fnittrande i köket,och käkar långkorv pratar hästar,killar,nördar,polare name it.Samt påpekar lägligt,att hon har en riktigt knasig pappa för sin korvätande polare.Å sen,fnittras det om vartannat.Men roligt har dom!

Skönt med torsdag förresten och långledigt,inga fel inga fel.Riktigt riktigt skön.Senare ikväll när dotterns,korvätande polare har dragit hem.Då vankas det en så kallad räkbomb,ingen aning var det är.Men spännande,låter det allt.Och ljuvligt farligt.Vädret vet jag inte om man ska prata om? Kanske lite svalare,blir det nog typ 20+ eller så.Runt nästa hörn,väntar höstens stormar på sin entré.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...