26 juli 2020

finns i sjön.

Bild 8: Verket "finns i sjön",av bildskaparen G.zero-T.

Är en tanke om att tvåsamhet är bättre än ensamhet.Ofrivillig ensamhet,är det närmsta döden man kan komma.En påtvingad tvåsamhet,kan vara lika illa? Sedan finns det sådana som jag,som värdesätter ensamheten ibland.Som ett komplement.I min umgängeskrets,finns det översociala människor.

Som ibland bara blir för mycket.Som inte missar,ett enda tillfälle att sola sig i glansen.Herregud,vad jobbigt en del har.En del väljer,sitt umgänge.Medans andra,inte har något val.Det ser väldigt olika ut.I min värld,finns det alternativ än så länge.Det är klart,desto äldre man blir.Desto mindre alternativ,har man kvar.

Nu väntar vi bara på tåget,mot Göteborg skall komma in på perrongen.Dotterns polare,skall åter hem till götet.Efter en intensiv vecka,i närkemetroplen.Apropå vädret,så verkar det bara bli bättre och bättre dag för dag.Bortsett från kultfilmen,vi hade i alla fall tur med vädret.Så har hela veckan,varit en enda stor hit av rang.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...