24 juli 2020

Dagsbagatellen: Det som man, förlorar på gungorna?

Våldet breder ut sig alltmera.Till mera ogreppbara situationer.Nya våldsverkare,blandas upp med övrig kriminalitet.Gängbildarna,skyr inga som helst medel för att nå sitt mål.Dom värvar unga,oskyldiga för sina fula planer.Politikerna,blir mer och mer apatiska.Rädda för att ta tag,i vardagsproblemen.Dessa problem,hopar sig som ogräs i fin rabatten.Misslyckas dom,förlorar dom sitt ansikte.Det är ju,det enda en trovärdig politiker har.

Vi släpper in mer och mer,personer som vi inte kan hantera.Eller ens,ser till att dom integreras på rätt sätt. I slutänden förstår säkert alla,att det hela blir ohållbart i längden.Skattebetalarna,får lätta än mer på lädret.Nu gäller det att vara realistisk,och konstatera.Att vårt samhälle,är mer sjukare än någonsin.Vi har faktiskt hamnat,i en djävulsk rävsax.Där vi inte kommer ut.Om man nu inte prioriterar bort någonting annat livgivande? 

Och vad dom bitarna är,tänker jag inte diskutera här överhuvudtaget? Naturligtvis,tappar den förut så trygga välfärden lite bärmark.Samhället,kommer att krackelera lite här och där.Djungelns lag,blir den som gäller i problemfyllda förorter.Det är liksom bara,ett sunt och samtidigt lite tragisk konstaterande.Av den sorgliga livstatusen,som för närvarande råder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...