31 juli 2020

Bild & Ord: I evig rörelse.

Bild 18: Verket "I evig rörelse", av bildskaparen G.zero-T.

Ger er en generös, inblick i att vi människor. Måste röra oss. På något vis, för att komma framåt. Så är det. Att komma framåt. Är en del, av vårt mänskliga mål. En strävan, en förhoppning. Utan mål och rörelse ,förblir vi oss kvar på ruta 1. Oförmögna, att kunna ta sig vidare till nästa nivå.

Alla av oss, har olika mål på livsresans gång. En del nöjer sig med, att jobba äta sova. Plus minus noll, på kontot. Andra framåtsträvande, har en annan syn. På vad som är viktigt, för just dom. Bakåtsträvarna, en helt annan. Pengar, är förstås inte allt. Men en viktig förutsättning. För en sund, och harmonisk existens.

Andra hamnar, hipp happ i lyxfällans klor. Ser ingen utväg, ut ur den rävsaxen. Vem som helst, kan hamna i den fällan. Oavsett status, eller så. På ett eller annat sätt .Min egna resa, fram tills dagens datum. Har varit ett sökande. Ibland uti, de blå ytterkanterna. Men försöker dock, att balansera vad som är rimligt i nuet .Inte så himla lätt, som folk säger?

Allt beror på, yttre och inre omständigheter. På sin livssituation, om man har jobb? En stabil relation. Ett mentalt givande, och tagande. Allt beror på, vad man har att röra sig med. Så är det bara!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...