23 juli 2020

Dagsbagatellen: Långa prinsar av torsdagar!

Torsdagar! Prinsar som döps.Som stupas,som återuppstår.Själv så har jag ätit prins korv.Men en lång sådan,faktiskt en som vi kallar för knasterkorv. Förenklat,så är det helt sonika en korvkioskkorv från Lithells.Såklart av den bästa sorten,ni vet en sådan som knastrar när man sätter tänderna i den.Den biter i från,liksom.

Annars så har min torsdag,endast bjudit på blöta olika omgångar.Där omgångarna,i bästa fall varit korta intensiva skurar.Precis sådana,som jag hatar allra mest.Där emellan,idel ädel solglimtar.Men det är bara att härda ut,hålla masken hålla någonting någorlunda upprätt.Men även vänta ut,det där osannolika regnvädret.Efter regn kommer sol,enligt sägnen.

Snart är det dags för att fixa i ordning,den hemmagjorda pizzan.Den där med alla delikatesser.Den med all inklusive på.Lite rödtjut några kalla bärs,ser verkligen fram mot det! Naturligtvis,så är vi mitt inne i Torsdagsmyset.Som inte alls,tenderas att mattas av snarare tvärtom.Livet ska ju vara lattjo,sägs det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...