30 augusti 2020

Dagsbagatellen: Bland kyl och frys, och dammiga råttor.

I morgon, kommer dom och byter ut våran kyl och frys. Efter mycket, om och med .Gav dom med sig, till slut? Som sagt, det gäller att ligga på. Förr eller senare. Kommer dom själva på .Okej då, dags för byte av vitvaror. Vi har en för övrigt, schysst hyresvärd. I vårt privat boende. Oftast, är det inga som helst problem? Men ibland, skiter det sig. Då kan han, sätta sig på högkant. För att visa sin, makt situationen.

I samband med detta projekt. Så drog jag fram ,kyl och frysen. För att frugan, skulle torka platsen. Så jävla dammigt .Efter den, kliniska bravuren. Dröjde det inte länge till, innan hela huset var städat. Själv fick jag våttorka. Skjuta in och ut, med vitvaror. Tvätta, hänga upp och tumla. Från att vi egentligen, skulle slappa idag. Så blev det, värsta städhysterin? Så tokigt, det kan bli?

På dagens matsedel, kan jag läsa. Att det blir ,pyttipanna vändstekt ägg med rödbetor. Säkra kort, som rekommenderas av kocken. Typ, ja då. I morgon, stunder åter en vecka .Den 36:te i ordningen. Som tur är, är den relativt kort för min del .Minst 1,5 dag kortare .Vilket är, fina fisken det.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...