16 augusti 2020

Dagsbagatellen: Värmeböljans, vinnare och förlorare!

Tokvärmen fortsätter. Folk håller sig inne, framför sin ständigt gående fläktar. Svettas, stånkar och våndas. Dom andra folken, trängs hopknölade på badstränderna .Jag vet, vad jag tycker om det! Det är bara att välja, vilken sjukdom man vill ha? Ingetdera är ju bra .Vi har i eftermiddag varit. En sväng och poolbadat, hos goda vänner .Riktigt skönt. Att ha en egen pool ,i dessa tider är lyx deluxe. Verkligen.

Den här smått extrema värmeböljan. Börjar nog gå, folk på nerverna. Dom blir irriterade, på allt och alla. "Måsten" saker ,läggs på framtiden. Eller när vädret, blir normalt igen? Om det blir det? Energin, som blir över. Går åt, till kraften att göra så lite som möjligt. Mer räcker, den inte till. Det enda som är intressant. Är att se till att den, coola skuggan blir bestående.

I morgon, är det dagen D för skolfolket .Då börjar allvaret, och verkligheten att råda .Efter ett långt, och slappt sommarlov. Min dotter, är ännu inte i den åldern som gör henne arbetsför. Får nog, vänta minst i ett par år till. Innan hon, kan jobba och dra in. Friska pengar till, mamman och pappan.

Vad passar bättre, än solrosor.2016.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...