03 augusti 2020

Bild & Ord: På galej, med käcka landkrabbor.

Bild 21: Verket "På galej med käcka landkrabbor", av bildskaparen G.zero-T.

Egentligen innerst inne, så bor det en seglare i mig. Men jag visar, det knappast utåt. En gång åkte jag optimistjolle, ned för ett jävla stort vattenfall. Inte så himla käckt, som det låter? Det pratar, folk fortfarande om. Än idag. Har blivit en legend, i vissa läger. Samt en optimistisk i andra? En Mister Bean kopia Är dock inte sämre person ,än att jag kan bjuda på den underhållningen. Skrattsalvor är gratis!

Fast det här, med att ha en egen båt. Tja, jag vet inte? Har jag genom åren haft, en väldigt tudelad känsla till. Där många ,blandade inneboende känslor har krigat. Om att äga en båt, eller inte? Med facit i hand, kanske jag ändå gjorde rätt beslut. I att  köpa andra saker, än båt för dom pengarna. En båt, som bara koster en jävla massa onödiga pengar.

Våra goda vänner, som varken har sjövana eller sjövett. Som bor på landet, långt ifrån vatten. Håller på för fullt, att scrolla sig igen diverse båtannonser. I jakten på den perfekta skutan. I deras fall, så handlar det bara om prestigen i att äga en båt. Oavsett, om du har vana eller ej. Att ha den liggandes, i en svindyr kajplats för att imponera på sitt umgänge. Hahaha, inte min grej. Alla har vi våra behov, att tillfredsställa vissa luckor i sina lustar. Tror knappast, att dom blir lyckligare för det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...