17 augusti 2020

Bild & Ord: På tu man hand.

Bild 32: Verket "på tu man hand",  av bildskaparen G.zero-T. (Rabalder 2016)

Handlar helt kort, om tjejer och cyklar. Till och med samtidigt .Eller var och en för sig, om man så vill .Dess positiva inverkan, på mitt liv och leverne. Men även, det negativa också såklart. Båda känslorna, finns där representerade. Det ena utesluter ,inte det andra? Inte på något sätt? Där tjejerna men även cyklarna, är den gemensamma nämnare i mitt liv. Varken från eller till? Nu eller senare.

Har man denna djupa. Erfarenheten, även kunskapen av tjejer som jag har. Så kan man, betydligt mera än den oerfarna? Eller där, någonstans mitt emellan. Men en lärdom är. Att man aldrig någonsin, kommer att förstå en kvinna fullt ut? Jag lovar, har försök hur länge som helst? Utan att lyckats. Är nu inne på andra äktenskapet, har fyra barn. Ändå så har jag bara gott, att säga om dom. Mestadels ,i alla fall. Vad vi än tycker om varandra, kanske är ömsesidigt?

Fast ibland, har "hela havet stormat", kastruller har kommit flygandes .Dom har inte träffat mig, eller så. Snarare, så har det varit varningsskott. Lösa eller hårda laddade, vet jag faktiskt inte? Ibland, har det briserat utan förvarning. Kort och gott, så har både cyklar och tjejer. Varit som krånglade ramdelar ,i mitt periodvis stormiga liv. Eller som ett delvist smörjande nav, på livets gång. Vars väg, har varit långa uppförsbackar. Korta nedförsbackar .Kuperat, som helvete. Glashalt, så in i bängen.Men även plant asfalterat, med vissa harmoniska partier.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...