30 augusti 2020

Dagsbagatellen: Sporten padel, är ingenting för en tennis nörd.

Det där med pop sporter, som typ padel. Är ett dilemma. Där man, till råga på allt måste var 4 spelare. För att kunna, spela spelet överhuvudtaget .Sporten är definitivt, ingenting för mig. Dessutom är det svindyrt. Tacka vet jag då, tennis. En underbar sport, där man hela tiden måste röra sig över stora ytor. Helt klart min favorit sport. Dessutom, spelar jag tillsammans med sonen. Vilket, gör det dubbelt så roligare. Fjärran, från konkurrenter och andra med/mot spelare.

Apropå flugor, så trodde expertisen att datan.Var en sådan övergående fluga? Det skulle försvinna, helst dagen efter. Angående datan, så är vi plötsligt sjukt beroende av den. Den övervakar oss, vi använder den till olika betalningar. Eller andra göromål. Datorn, har blivit en vital digital kroppsdel. Som vi är helt beroende av, för våran mediala existens. Så det kan bli. Det trodde vi aldrig?

Annat var det förr? Innan den tekniska explosionen. Då var man beroende, av helt andra saker. För sin existens. Idag, är det andra premisser som gäller. På gott och ont? Är själv i ett "vakumlandskap",där jag samtidigt är mitt i den fortsatta tekniska evolutionen. Samtidigt, som vi bara är i första fasen av den fortsatta utvecklingen. Allt går så rasande fort. Att vi kanske, helt glömmer av våra mänskliga känslor?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...