29 augusti 2020

Dagsbagatellen: En snårig djungel ,bland G1 och annat skit!

Blir så jävla trött,på alla mathållningar.Alla olika metoder,som skall bräcka dom befintliga.Som GI,5 2,stenålders metoden och gud och hans ohängda moster.Jag tror inte ett smack,på någon av dom? Min metod,tror jag är den enda rätta för mig.Nämligen tallriksmodellen.En riktig klassiker,redan när jag gick i plugget på 70-talet.Man lägger på allt på tallriken,grönsaker tillbehör och dylikt.Sedan backar man inte om.En självklar regel.Så enkelt är det.

Sedan finns det,medelhavs modellen,raw food,junk food,street food och gud vet vad? Hur det än är,så måste man själv.Komma fram,till den bästa lösningen.Allt är individuellt anpassat.Skillnaden mot förr,är uppenbart glasklart.Förr tog jag om igen.Nu mera,lassar jag på en portion.Inget mera! För mig,har det gått bra.Jag har nämligen,gått ned typ 13,5 kg.Så för mig,funkar min inställning.

Igår åt jag,fiskpinnar med remouladsås,potatismos med jox.Idag lördag slår vi till,med jätteräkor frästa i vitlök samt pasta.Så jävla enkelt,men skitgott.Ett kalasmats skrov,som heter duga.Snart är man 60 bast fyllda,möjligtvis då i mässingen.I skallen,enligt frugans utsago är jag fortfarande en sprudlande ungtupp.Som fortfarande gillar,livets goda sidor.På detta plan,går vi vidare.Mot Sherwood skogen,here we come.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...