10 augusti 2020

Dagsbagatellen: Coola killar, låter solen stå för fantasin!

Vad gör man när det är,varmt som hundan.Jo,man kan till exempel plocka fram trädgårdsduschen.Ett riktigt bra sprut,på den där apparaten.Ett av dom bästa köpen,förra sommaren.Även en given hit i år.Som sagt,det gäller att passa på nu när värmen kommer.Med solens ankomst,kommer även kreativiteten.

Som att hänga ut tvätten,att sola sin lekamen.Eller att steka kråset,som vi säger.Äta mjukglass,minst ett par stycken i veckan.Vem kan klara sig utan dom? Känner ingen? Dricka allt som rinner,och så vidare.Det gäller att vara konung,över nuet.Vem vill för övrigt,vara prins i dået? Inte jag,i alla fall.I matväg,ser man naturligtvis till,att beställa den bästa maten online.

Vem orkar,på riktigt stå med långkok.En lång,och jävligt het sommar? Dom är säkert lätträknade.Min hund Dino,är en riktig badkruka.En fegis,skulle säkert hans badgalna hundpolare säga.Han vill inte gärna bada,i sin lilla spygröna minipool.Kan i viss mån,förstå jycken.Men är husse med,som ett moraliskt stöd.Då kryper han motvilligt,ned i spat.Men det skall mycket till.Nån utskällning,bjuder han på.

Man kan nästa se på kraken,vad han lider.Men innerst inne,tror jag att han älskar det.Blott någon timma till,skall jag konfronteras med John Blund? Vem i hela friden,är den göken månntro? Okej då,om ni googlar på han.Kommer ni säkert upptäcka,att det var en snubbe med skägg.Som slängde grus,i fejset på dig.Så ni till sist somnade.Sådan gök var han.

Undertecknad,med min polare Mr. Snowman 2014.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utdrag från dagbok: Kan tänka mig att sjunga på sista versen?

"Kaffetåren är som vi alla vet den bästa utav tårar, så därför satte vi på ett par tre koppar kaffe för en stund sedan och slog till ...