08 augusti 2020

Dagsbagatellen: Att vara eller icke vara, det är frågan?

Vilka nöjesparker skall öppnas upp? Vilken sektion,blir undantaget? Vilka inte? Vad ska ha öppet,för vilka? Ständiga,för eller emot.Allt för,smittspridningen skull.Naturligtvis,drabbas nöjes evenemangen stenhårt.Inte så konstigt? När man är i stort sätt beroende av betalande människor.För sin verksamhet och överlevnad.Hur långt kan man gå? Med till exempel,shoppingcentren.Matbutiker,och så vidare.Nästa steg,blir säkert inom dom sektorerna.Kan bara vara en tidsfråga?

Idag skriver dagsblaskan om katastroflägen,på fullproppade badstränder.I den här tokvärmen,som råder flockas badhungriga dit som flugor kring en sockerbit.Egentligen,helt galet i den här rådande verkligheten.Personligen,skulle jag aldrig i livet utsätta mig för detta mardröms scenario.Herregud,man är väl rädd om livhanken.Hade man varit katt,med nio liv så.Vore saken en helt annan!

Om jag skall vara helt ärlig,så tror jag inte ett spår att smittskyddsgänget med Herr Tegnell i spetsen.Har den blekaste aning om,vad som egentligen gäller.Överallt i Europa,så verkar smittan blossa upp igen.På vissa platser högst okontrollerat.Den andra vågen,verkar vara ett faktum.Cyklade förbi,för en stund sedan bland stadens uteserveringar.Naturligtvis,på behörigt avstånd.Som redan nu var knökfulla,av glada till synes odödliga människor i alla dess olika åldrar.Undrar hur det är ställt med upplysningen,hos det törstiga klientelet? Inte så värst,kan jag tycka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...