01 augusti 2020

Dagsbagatellen: Om en polares längtan.

En polare ringde.Den undrade,om jag skulle med och dricka bärs på krogen.Visst,det låter väl super lajbans.I det här läget,undrade jag dock i mitt stilla sinne.Hur tänkte den där? Menar den,verkligen allvar? I coronatider,och så.Naturligtvis,ville jag inte göra den ledsen eller så.

Fick köra en klassisk nödlögn,om att jag hade nån sorts åkomma.Inget allvarligt,eller så.Men fick tacka nej.Det kommer,säkert andra tider.Då jävlar,är jag med i matchen igen.Istället,dricker jag vitt lådvin i min berså.Grillar högrevsburgare,och gottar mig tillsammans med familjen.Snacka om klockrent.

Man undrar,hur folk i allmänhet tänker? Nu får dom dricka bärs,igen i parkerna.Krogarna är knökfulla,med knökfulla människor som skiter i allmänna rekommendationer.Med insikten om,att det händer aldrig mig.Bara dom andra?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...