14 augusti 2020

Double birdie

Det där med långgolf är inte min grej dels tar det tar för lång tid en tid som jag inte har. Om man nu inte är direktör eller liknande förstås, och kan chilla med sina nya kunder röka feta kubanska cigarrer och signa ännu fetare kontrakt. Hade jag nu varit schackspelare hade det varit annorlundare åtminstone ur hastighetssynpunkt.

Tacka vet jag bangolf som är kort och koncist större chans för spikar större chans att vara kung över eterniten pang på rödbetan bara fjärran från snobbsport. Där är vi alla lika men har olika kläder allt ifrån semester sabotören via den brokiga klanen till icke nördarna en samling löst folk som har skitroligt.

Inget ont om bangolf absolut inte många av mina kompisar är golfare lite nördar är dom allt. Med gröna kort fina svindyra klubbor skyhöga medlemsavgifter i bagaget. Den gemensamma nämnaren är att dom inte har någon caddie beror säkert på att dessa kompisar ligger sjukt lågt ned på rankinglistan. Med ålderns rätt börjar dessa ärrade golfande gentlemän närma sig en rätt ansenlig ålder snudd på pensionärsvarning. Alla skall vi den vägen vandra om man kommer dit eller så?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...