23 augusti 2020

Bild & Ord: En urbaniserad ängels funderingar.

 Bild 39: Verket "En urbaniserad ängels fundering", av bildskaparen G.zero-T.

Jag funderar, om ditten och datten. Om allt och alla. Även de i periferins gömmor, även dom i ytterkanterna. Om det rätta, om det felaktiga. Om valen och kvalen. I slutändan ,avgör jag själv. Om det värt att, lagra något i mitt långtidsminne? Det som inte är, så viktigt i dag. Kan bli det i morgon. Det som var viktigt förr. Kanske inte har, någon betydelse i dag?

Om man tänker efter, så har egentligen allt betydelse. Mer eller mindre. Varje liten grej. Kan vara den sista, pusselbiten för helheten. Förr sa man, att det ordnar sig alltid. Numera, måste man planera. Varje grej. Då allt handlar om pengar, om tiden, om marginaler, om smidigheten, om motivationen. Allt sådant inkluderas, för att få diverse projekt att gå ihop.

Funderar även lite kring ,fotbollsallsvenskans troliga publik. Ska dom fortsätta, att lira inför tomma läktare? Eller ska dom plocka in, typ 50 pers. Som är tillåtet idag. Ok, det kan bli lottdragning på årskorten. Som folk har köpt. Ska jag nu, vara riktigt ärlig. Tror jag inte ,att vi får se någon ljusning. Förrns tidigast, i mitten av 2021? Då skall ni veta. Att jag ändå är, en obotlig optimist.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...