03 augusti 2020

Dagsbagatellen: Om man finge välja?

Vädrets makter,kan inte vi vanliga människor göra nåt åt? Det förstås suger.Utan vi får snällt finna oss i,att vädrets makt oftast svajar som värsta masten.Kan tycka att det är riktigt skönt,med en sorts mellandag.Mitt i allt,vad det nu kan vara? En dag,som varken har det ena.Eller det andra.Som är klinisk fritt från allsköns krav projekt jobbsubjekt,samt jobbiga värderingar med mera.

Utan bara ägna sig åt,det som man själv tycker är kul.Lite ego varning där,men det är förlåtet en dag som denna.En dag,då jag varken vill ligga och tokpressa.Tur att vi inte har,nån sol då.Eller städa huset.Blää.För det har vi gjort,en annan dag.Då solen,i och för lyste som aldrig förr.Eller så gjorde vi nåt annat jobbrelaterat? Kanske är förträngt? Vilket man såklart,kan göra på helt andra dagar än dagens datum?

Eftersom,vi faktiskt är helt vanliga människor.Fast vissa,folk påstår annat? Så har vi faktiskt,rätt i att välja vad vi vill eller skall göra.Förstås,inom lagens töjbara råmärke.Eftersom,vi faktiskt också även är fria.Då är det inga,som helst problem på den fronten.Annars,så kan man alltid lägga sig i sängmattan.Och räkna dom där,ulliga molnfåren som hoppar oförargligt över hindren.I brist på annat.Det är respekt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...