05 augusti 2020

Bild & Ord: Även oslipade diamanter, har sin charm!

Bild 23: Verket "anonyma skuggor i skymningen", av bildskaparen G.zero-T.

Föreställer mina 2 personligheter. Där var och en, är som oslipade diamanter. Lika skinande, som 2 mogna päron i skymningslandet. Som levande, kattguld i silvervatten. Den gemensamma nämnaren, är såklart kärlek forever.Utan kärlekens kraft, är man torra plattfiskar utan vare sig själar eller andetag. Det där med att ha olika personligheter. Behöver ju inte vara till nackdel? Hos mig, en användbar styrka som jag kan använda.

Utanför dörren, hänger regnet som det har gjort under en längre tid. Juli månad, har baskemig varit den kallaste på typ 60 år. Sedan råkar man, dessutom ha semester under tiden. Snacka om taskig planering. Vad kan man göra? Inte ett skit liksom. Den enda som gillar det här vädret. Är våran favoritjycke Dino, som verkligen njuter nu.

Värmen är inte hans grej. Han hatar det .Så här i slutet på årets semesterperiod, finns det inte mycket utrymme kvar. Mer än att boka in, en flådig kräftskiva. Röja förrådet, som numera liknar en tragisk krigszon. Ett ställe, som man får skicka in ett gäng minröjare i. Som banar vägen, för ett mera fredligt förrådsröj. I morgon, är det dags för detta ack så tråkiga projekt. Ett nödvändigt ont, men inte mer? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...