23 augusti 2020

Bild & Ord: In the ghetto 2.

 Bild 41: Verket "In the ghetto 2", av bildskaparen G.zero-T. (Fd.RA.T: art)

Tiderna förändras, eftersom människorna förändras. Andras verkligheter, blir till dom nyas verklighet. Allting ändras. Alla gånger inte i den, takt som vi vill ha. Det sunkiga partyfolket från förorterna smet, flyr till cityhärdens klet .Drinkarna ändrar karaktär. Vars innehåll får en mer ,rå kemisk nyans.

Ibland, vet man inte ens vad den innehåller? Kanske en våldtäktsdrog? Syntetiskt knark, i värsta fall? I nuet, bor tvivlarna. Som får klotet för någon ,mikro sekund att rotera baklänges. Alla vi medborgare ,förändras någon grad varje dag .Vare sig, om det är negativa eller åt det positiva hållet. Så gör vi det. Medvetet eller omedvetet.

En gång i tiden, spelade tiden ingen roll. Allt var bara, så fantastiskt tidlöst. Tills man en dag, vaknade upp och var vuxen? Fan! Det trodde man aldrig? Att bli vuxen kanske, men inte så jävla fort. Stackars krakar, som blir lillgamla eller brådmogna som liten? Det var sannerligen inte jag? Mognade först, långt uppe i åldern. Vissa, av mina närmaste anser än idag att jag har fastnat i en tidlös bubbla. Där inget, mogenhets tvång existerar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utdrag från dagbok: Kan tänka mig att sjunga på sista versen?

"Kaffetåren är som vi alla vet den bästa utav tårar, så därför satte vi på ett par tre koppar kaffe för en stund sedan och slog till ...