02 augusti 2020

Dagsbagatellen: När ens förändringar, rinner ut i ingenstans.

Ordet förändring.Kan innebära många saker.Vad vill man förändra? Hur eller om? Är man ovillig,eller motiverad? I så fall,vad får man offra? Denna här semestern,blir en milstolpe oavsett i vad.Första veckan,blev ändå en sorts mental nedtrappning.På alla dess plan.På den vägen är det,utan att gå in på detaljnivå.

I morgon går jag in på sista veckan? Hur fort,har det inte gått! Utan att jag egentligen,har gjort ett skit.Det mest exotiska,dom här tre semesterveckorna.Har varit att,oljat in min altan.Visst låter det skitkul? Klippt gräsmattan,ett par gånger.Rensat rabatter,druckit lådvin,druckit allt som rinner.Med vissa undantag? Sprit,är ett av dom.Men whisky funkar fint.Det anses bota,dom flesta framleda sjukdomar.Kanske till och med corona? Men jag tvivlar på skrumplevern? Den kan fan,whiskyn knappast bota.Snarare tvärtom.

Sista veckan vad skall jag göra då? Tja,jag får väl fortsätta rensa mina rabatter,dricka mitt lådvin.Men olja in altanen,det gör jag bannemig bara en gång.Så jävla kul,är det inte? Så att man måste,reprisera det! Man är väl ingen,repris-Tv heller.Nån jävla ordning,får det väl ändå vara.Om det nu hade,varit under normala omständigheter.Vilket det inte är och blir!

Så hade man börjat,med den mentala upptrappningen framåt onsdag-torsdag.Som det känns idag,så skiter jag faktiskt blankt i det.Min mentala semesterstatus,är som mitt allmänna väder under Juli månad.Alltså,den kallaste på typ 60 år.Det säger väl allt,om min mentala semesterstatus.Här lyser solen,bara i undantagsfall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...