06 augusti 2021

Dagen efter tomorrow?

Är en sådan människa som knappast bangar för ett litet korsdrag? Herregud man är väl viking? Men även vikingar har sina svagheter? Känner många i min omgivning som har svårt med att uttrycka sig, vare sig det är skriftligt eller i muntligt form? Med inlärning och så. Ända sedan jag var liten har jag haft lätt för sådana saker, fast jag inte är utbildad inom det området.

I mina innersta drömmar har jag alltid velat bli journalist, eller deckarförfattare som min husgud Agatha Christie. En lysande stjärna när jag växte upp. Eller fem böckernas ungdoms mystik av Enid Blyton. Eller en som verkar för den goda sakens skull, att gräva upp vad som finns bakom varje sten.

Kolla ned i varje dolt potthål i hopp om att finna något som avviker från gängse ordning. Det är fortfarande mitt mål, fast i nuläget skriver jag bara om banala saker. Typ när min jycke Dino levererar 1 och 2:an. Skit också i sammanhanget!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...