08 augusti 2021

I omgrupperingarnas tid?

I morgon åker min familj på en kortare tripp till nån stans på västkusten med svärmor i följe. Jycken och jag vaktar huset i från oväntade uppkomna faror och dylikt? Det hela landade i en klockren mor dotter och barn resa, en tjej grej utan manligt deltagande. I vanliga fall hade jag såklart också följet med, men i rådande omständigheter tog jag det säkra före det osäkra. Vilket såklart i mina ögon sett var ett korrekt beslut. Fattad på gemensamma grunder.

På så sätt får vi semester i båda grupperingarna fast i olika former på olika håll. Även detta beslut landade tryggt inom den äktenskapliga kärleksramen. Min yngsta dotter är just nu inne i händelserik period med mode med tekniska prylar flärd och glamour. Självklart vill hon ha det där som hon ser? Vem vill förresten inte det? Det kommer även för henne en tid, då man mot förmodan rättar munnen efter matsäcken?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...