07 augusti 2021

Över alla tänkbara hinder?

Regnet öser ohejdat ned det talas visst om klass 1 varningar lite varstans? Men kanske inte just här? Det här vädret känns helt okej för mig, därför att jag inte har några större krav på mig att prestera nåt? Så jag tittar faktiskt ut genom fönstret från min sänghalm med ett soligt leende på läpparna. Har precis tillsammans med mina ridtjejer bevittnat att det svenska hopplandslaget just tog guld över USA, efter en dramatisk omhoppning.

Det hjälpte dock inte att amerikanarna hade Bruce Springsteens dotter Jessica med i laget? Inte den här gången i alla fall. Än en gång bad jag en stilla bön, om att få slippa vattna potatislandet. Än en gång blev jag bönhörd då makterna över molntäcket släppte loss blötan. Tack en gång för den tjänsten? Handen på hjärtat så avskyr jag att vattna typ potatisland, men måste jag så gör jag det. Herregud ni anar inte vilken överjordisk god potatis det blir.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...