11 augusti 2021

Ett skrivande i stundens inlevelse?

Det där med direkt filosofi tycker jag intressant oavsett om det är vetenskapligt, eller vad det nu kan vara? Personligen så har jag nog alltid varit en tänkare en sökare av rang, ibland social som attans i regel blir jag även en ensamvarg när det väl passar mig. Har nog alltid haft olika uppslag på hur saker och ting skall vara? Hur texten skall se och så vidare. Eftersom jag skriver i stundens inlevelse utan manus så blir det som det blir? Oftast blir det bra?

Nu talar jag om otaliga idéer i mitt skrivande hur man får ihop det bästa på så liten yta som möjligt? Mitt vridande mitt vändande med dom ordliknande krumbukterna. En sorts resa uti det okända? Mitt mål med bloggen är att skapa en sorts harmoni för stunden för läsaren. Den skall kunna känna igen sig i mina tankar i inläggen? Gör dom det så har jag nog lyckats med mitt alster uppdrag. Det känns bra så här långt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...