12 augusti 2021

Egentligen så finns det någonting talande?

Tja vad finns det egentligen i kolan på en urbaniserad dagdrömmare? Tja vad finns det i ett kylskåp förutom kyrkråttor? Kanske en och annan ljusårsliknande idé om hur mina inlägg skall se ut? Som alltid i mitt skrivande har jag ingen som helst plan över huvudtaget, låt oss säga att jag skriver på gehör? Som en amatör som plötsligt spelar Mozart som om den inte hade gjort nåt annat? Snappar upp nån i mitt tycke intressant ting i etern stoppar med jungfru stoftet i en mixer och ut kommer det direkt filosofier, i väl valda beskärda delar.

Så långt allt väl. Dessvärre blir jag knappast rik på mitt skrivande men jag får ändå en positiv kick av att några i space rymden läser mig. Det hela handlar knappast om bekräftelse eller nåt annat trams utan mera en egenmäktad alfabetiskt njutning på ett högre plan, en last så god som nån. Idag kan jag måhända leverera kanonmat eller endast ytliga bagateller i små proportioner.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...