07 augusti 2021

Tjenare, äntligen har framtiden kommit?

Fortsätter prata om nutidens taskiga väder, det regniga det uschliga. Va fan alla svenskar talar väl om väder åtminstone nån gång om dagen? Vad finns det annars och prata om, mer än om pengar pop politik sex religion kanske snuskhumrars vara eller icke vara? Egentligen är vi alla snuskhumrar fast vi inte vill erkänna det? Vi är kanske inte redo för det? Klart att det känns genant att kanske inte ha bytt kallingar på nån dag? Att låta disken stå med fiskrester nån dag för länge? Eller inte spola ned 2:an solkiga skitrester på nån timma?

Klart att vi för stunden blir kallade för snuskhumrar. Tro fan det! Eftersom vi är så moderna? Tjenare! Så ska vi el-grilla kycklingdelar. Det där med kolgrill känner vi är förlegat? Åtminstone hos oss, vi har nog bara kolgrillat max ett par gånger i år? Nää det är inget för oss. Rent utav överskattat. Troligtvis kommer vi uppgradera oss till gasol inom kort. Framtiden har även kommit till oss? Då har vi nog kommit hem känns det som. Så får det bli.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...