06 augusti 2021

Nånstans mellan fågel fisk och mittemellan?

Det är såklart aldrig kul att läsa om sjukdomar? Herregud roligare saker kan man väl läsa om? I livet finns faktiskt sånt. Det är som det är hos mig där kan man läsa om allt möjligt mellan fågel fisk och mittemellan? Allt det där som rör sig i grytan, eller det som bubblar upp till ytan. Ingenting är vare sig heligt eller vad det nu kan vara? Alla ämnen är lika aktuella, naturligtvis har även jag nån moral, och vet var jag skall lägga ribban. Även samvetet ligger normalt i hamn!

Det värsta som finns är att trampa nån på tårna eller göra någon ledsen. Så länge som jag tycker att det kul att skriva om exempelvis mina ytterst sällsynta sjukdomar, så kommer jag att göra det? Bara så ni vet det? Det är det som är kul i mitt skrivande, att förmedla allt ifrån stundens inlevelse till gårdagens retro. Till framtidens funderingar eller till jyckens vardagliga öden och äventyr. Inget ämne är vare sig för litet eller för stort. Oftast blir det saker mittemellan som jag betar av.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...