07 augusti 2021

Save the last dance for me?

Det med gamla svärmödrar som fyller 85 bast är ingen lätt match alla gånger? Sannerligen ett kapitel för sig. Det skall gudarna veta! I mitt fall med en svärmor som blev änka redan 1978, som helt och hållit har varit beroende av min hustru sedan dess. Med all respekt och så, bla bla bla. Sedan kom jag in i bilden för typ 20 år sedan, och har sedan dess varit ett bihang utöver det vanliga. Dessutom helt beroende av mig också? Va fan, man blir ju själv äldre? Herregud jag vill tillbringa mina semestrar tillsammans med min familj och inte med svärmor?

Nu på måndag drar dock min familj respektive svärmor iväg på semester. Det var tänkt att jag skulle följa med, tack och lov så blev det inte så. I grevens tid kom den där jobbiga influensan över mig som ett brev på posten. Det tackar jag faktiskt gudarna för. Gudarna känner mig! Tack och bock! Så jag väljer att chilla hemma tillsammans med jycken Dino. I mina tankar så unnar jag verkligen min hustru att umgås med sin åldrande morsa ett antal dagar vid havet? Självklart, är det så för den här gången. Nästa semester skall vi boka ett antal veckor utan svärmor, det är min hustru väl medveten om. Save the last dance for me? Hur svårt kan det vara?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...