21 augusti 2021

Typ runt kvart över draghålet?

Dagens första inlägg denna ljuva lördag strax efter midnatt, eller kvart över draghålet som vi sa på 70-talet. Handlar om att hålla sitt huvud högt och helst över vattenytan. Sanningen är den att det kan man inte alltid göra i alla lägen? Oftast inte dom lägena som man själv inte kan påverka.

Idag höll jag verkligen mitt huvud högt då min svärmor var här och firade min frus systerbarn på hans födelsedag? Ett riktigt mandomsprov för egen del. Svärmor och jag connectar inget vidare det har vi visserligen aldrig gjort sedan dag 1. Än mindre på senare tid, men hon är min frus mamma så får jag svälja vissa saker ibland mot min vilja. Vad gör man inte för kärleken?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...